Gastronomie = Ernst en Eva

Hun liefde is ontsproten over de aardbeien, de witlof en de artisjokken. Allebei houden ze van kwaliteit. Het hoeft niet overdreven te zijn, als het maar oprecht is. Ze vertrouwen op hun eigen kennis en nemen anderen graag mee in hun visie. Beter nog, Eva en Ernst vragen anderen om ze volledig te vertrouwen in hun werk.

Gastronomie = Ernst en Eva  

Gastronomie = Ernst en Eva

Gastronomie =

Ernst en Eva  

Hun liefde is ontsproten over de aardbeien, de witlof en de artisjokken. Allebei houden ze van kwaliteit. Het hoeft niet overdreven te zijn, als het maar oprecht is. Ze vertrouwen op hun eigen kennis en nemen anderen graag mee in hun visie. Beter nog, Eva en Ernst vragen anderen om ze volledig te vertrouwen in hun werk.

 

Eva

Expertise: gastvrijheid en organisatie

Bij Eva gaat haar hart sneller kloppen van informatie en kwaliteit. Ze houdt ervan als het geheel klopt. Is dat niet het geval, dan denkt zij hier zorgvuldig over na en gaat op onderzoek uit. Aan de hand van de feiten bouwt zij een plan die zij uitwerkt tot in detail om het vervolgens uit te voeren. Bij haar kan je er op rekenen dat ze doortastend is en haar werk tot in de puntjes afrondt. Dankzij deze focus durft ze keuzes te maken, knopen te hakken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze is dan ook volledig in haar element als haar hulp gevraagd wordt en ze de puzzel mag oplossen.

Daar heeft ze in haar carrière ook bewust op gefocust: diepgang en kwaliteit in combinatie met commercie. Dit blijkt in de gastvrijheid een uitstekende combinatie. Bij opdrachtgevers staat ze er om bekend: geef Eva waar ze om vraagt en het wordt geregeld. De beleving van de gast en de organisatie van het bedrijf gaan hand in hand. Wie beide beheerst, heeft goud in handen. En laat dat nou net de expertise zijn van Eva.

“Eva heeft een soort wiskundeknobbel, maar dan voor kwaliteit”

 

Ernst

Expertise: gerecht ontwikkeling en keuken-organisatie

Ernst is gepassioneerd in eten en alles wat met eten te maken heeft. Hij staat er om bekend dat hij deze liefde en zijn kennis ruimhartig deelt met iedereen om hem heen. Daardoor is hij een nieuwsgierige chef, een geïnteresseerde trainer en een gemotiveerde leermeester met meer dan 15 jaar ervaring. Dankzij deze ervaring durft hij onverwachte keuzes te maken die steeds tot bijzondere concepten en gerechten leiden. Hij geniet er van als hij het volledige vertrouwen krijgt en de vrije hand heeft. Durf te vertrouwen op ervaring, durf los te laten.

Ernst hou je niet snel voor de gek, hij ziet en overziet alles. Daardoor is hij in staat om onder hoge druk te presteren en snel te schakelen. Problemen tackled hij oplossingsgericht en hij houdt van efficiëntie. De leiding neemt hij net zo makkelijk als dat hij kan delegeren. Hij gaat er voor om een keuken met succes te laten draaien, zelfs zonder  een leidinggevende. Met zijn unieke en verrassende stijl onderscheidt hij zich van vele andere chefs.

“Ernst kiest niet de gemakkelijkste oplossing, maar de origineelste en creatiefste”

 

“Eva heeft een soort wiskundeknobbel, maar dan voor kwaliteit”

 

“Ernst kiest niet de gemakkelijkste oplossing, maar de origineelste en creatiefste”

 

Ernst en Eva houden van avontuur

Ze hebben alles weggedaan: hun vaste baan, hun huis, hun bed, alles. Een jaar lang gingen ze elke dag uit eten. Hun reis voerde naar Thailand, Vietnam, Singapore en Japan. In dit laatste land hebben ze besloten om hun kennis en kunde te bundelen zodat anderen daar de vruchten van kunnen plukken. Hij met zijn kennis over eten en de keuken. Zij met haar scherpe oog voor detail en neus voor kwaliteit. In juli 2017 werkten ze samen in een 13e eeuws kasteel in de Perigord Vert, de Franse Dordogne.

Dé plek van de truffels, eend en de foie gras. Daarna hebben ze geholpen bij de reorganisatie van een Haagse zorginstelling. Samen en individueel adviseren ze nu horecabedrijven en organiseren ze unieke projecten. Daarbij nemen ze hun gasten mee op hun culinaire reis en een unieke kijk op eten en drinken. Keer op keer bewijzen ze dat zij de kunst van lekker eten en drinken verstaan. Samen zijn ze: Gastronomie in Raad en Daad.

Opdrachtgevers

Gastronomie in Raad en Daad
Right Menu Icon