Selecteer een pagina

Durf los te laten, wij zorgen ervoor

 

 

 

 

 

 

 

Durf los te laten, wij zorgen ervoor

 

 

 

 

 

Het notitieboek van Ernst en de handtas van Eva.

De een is strak georganiseerd, de ander is organisch. Beide bevatten onze kennis en kunde bij alles wat we uitdenken en uitvoeren. We vragen je om ons volledig te vertrouwen. Durf los te laten, wij zorgen er voor. Van voor tot eind: het wordt succesvol afgerond. Wij leggen er de finesse en kwaliteit in die nodig is. Geloof ons, het komt goed.

Weldaad in wijn Nomen est omen.

Zoveel wensen, zoveel wijnen. Daarom ligt de focus op de persoon of groep voor wie de wijnselectie bedoeld is. Dat kan zijn voor een groot publiek met de wijnbar, tijdens een intiem samenzijn bij de wijnproeverij of voor de specifieke doelgroep van een horecagelegenheid.

Eva de Witte van Wijngaarden neemt je als gastronoom sommelier graag mee in haar visie en beleving van wijn. Verwacht fijne wijnen met een goed verhaal die passen bij de gelegenheid. Voor elke persoonlijkheid is er een wijn. Echt waar.

Wijnproeverij op locatie

Wijnbar The Vine op festivals

Wijnkaart voor horeca

Wijnkeuze voor thuis

Koffie en meer

Warme dranken van een dame: zelfstandig werkend specialist.

Op verzoek staat Eva op locatie als koffiespecialist. Zij garandeert haar gasten een hartelijk en persoonlijk ontvangst met goede koffie. De opdrachtgever kan rekenen op een professional die haar vak verstaat en de procedures kent. Daarnaast geeft ze bij bedrijven trainingen in het gebruik en onderhoud van de barista en de handigheid in melk opschuimen. 

Specifiek noemt Eva thee. We zijn in Nederland inmiddels ruim bekend met lokaal gebrouwen bier, specialty koffie en luxe wijn. We laten ons niet langer afschepen met een glas mierzoete Riesling, een pot doorloopkoffie van een warmhoudplaatje en een beperkte selectie pils. Met thee ligt dat anders, terwijl deze delicate drank ontzettend interessant is en minstens zoveel diepgang heeft als koffie, wijn en bier.

Kopij en fotografie voor media

Eva levert verhalen. Ze heeft er voor gestudeerd.

Soepele, sprekende teksten die de lezer meeneemt. Samen met haar klanten bedenkt Eva het concept, zorgt zij voor input en werkt alles uit tot een geslaagd artikel (met beeld) voor online en offline media. 

Recept- en menukaartontwikkeling

Als je echt lekker eten wilt serveren, dan maak je gebruik van een creatief chef.

Met persoonlijke recepten en een eigen menukaart maak je het onderscheid tussen jou en de rest van de horeca. Alle recepten die Ernst ontwikkelt zijn uniek gemaakt voor de persoon of plaats. Elk aspect wordt meegenomen: de prijs, de doelgroep, de ingrediënten en de uitstraling die de gerechten en de kaart moeten hebben.

Maaltijdplanning, recepten en specifieke voeding

Hulp bij zelf lekker eten maken of ontvangen.

Fijne en unieke recepten om zelf klaar te maken. Ernst ziet de persoonlijkheid en maakt op basis van de wensen en achterliggende reden een planning met recepten. Dit kan op afstand, maar ook 1 op 1 met persoonlijke begeleiding.

Voor wie: 

Een druk bestaan leidt

Een dieet volgt

Let op voeding vanwege een allergie of intolerantie

Wilt wennen aan een nieuw eetpatroon wegens medische redenen

Bewust gaat eten

Voor iedereen die lekker wilt eten

Op maat gemaakte recepten

Boodschappenlijst, samen inkopen doen, maaltijden aan huis, en meer…

Vanaf € 245,00 per week

 • vegetarisch / veganistisch / etc.
 • gebalanceerde dagelijkse voeding
 • koolhydraten gefocust
 • suiker / zoutvrij
 • Toegespitst op persoonlijke behoeftes
Exclusief thuisdiner

De kwaliteit van een professioneel restaurant in privé.

Tijdens een thuisdiner combineer je de intimiteit van samen thuis dineren met de kwaliteit van een professioneel restaurant. Maar, let op. Dit is geen gewone catering. Dit is voor iedereen die durft te vertrouwen op onze creativiteit en standaard van kwaliteit. Dit moment is speciaal voor jou bedacht om een bijzondere en unieke beleving neer te zetten. Dit is een cadeau en verrassing voor jezelf en voor de mensen met wie je dit wilt delen. Niet één diner is hetzelfde. Op basis van de informatie die je ons geeft, ontwerpen wij dit exclusieve thuisdiner speciaal voor jouw gelegenheid.

Zo gaan we te werk:

 • De gelegenheid

Voorbeeldsituatie: een arts gaat met pensioen en wilt zijn collega’s bedanken. De publieke ruimte van een restaurant is geen optie omdat er veel gevoelige herinneringen worden opgehaald.

 • De privélocatie, datum en tijd

bij de gastheer thuis, een brunch op zondag

 • Aantal gasten

8 gasten, geen kinderen of jongeren

 • Richting

hij heeft jaren in Afrika gewerkt en geniet er daarom van om eten te delen. Er mag alcohol geschonken worden, maar dat hoeft niet..

 • Bijzonderheden

er is één collega die vegetarisch eet

er is een buitenkeuken aanwezig met een ouderwetse stoof op houtvuur

we maken gebruik van aanwezig servies en glaswerk 

 • Prijs

De prijs is in dit voorbeeld besproken met de gastheer. 

Dit is een high end gelegenheid en ervaring. Originaliteit en kwaliteit worden daarom voluit benut. Wij begeleiden het thuisdiner van het begin tot het eind met een vlekkeloze voorbereiding, stijlvolle en persoonlijke bediening, smaakvolle en unieke gerechten met bijpassende dranken. Als aandenken geven wij een handgemaakt, persoonlijk cadeau dat is gekoppeld aan dit moment.

Exclusief thuisdiner op maat

Vanaf € 800,00 per gelegenheid

Je kan deze beleving ook cadeau doen

Mogelijk in Nederland en daarbuiten

Traveling service

Wij reizen met je mee

Als privé-chef en professioneel gastvrouw reizen we met je mee. Wij bereiden de reis zorgvuldig voor. Zo weten we tijdens het verblijf waar we de beste lokale producten kunnen vinden op elke locatie ter wereld. 

Met plezier vervullen wij je culinaire wensen door middel van originele combinaties en onze eigen inbreng. Met ons eet je altijd op niveau, gevarieerd en vers. Koken op open vuur, een ontbijt vóór dag en dauw of een keer pasta. Wij draaien onze hand er niet voor om. 

Het spreekt voor zich: dit is jouw reis. Wij zijn daarom flexibel, betrouwbaar en discreet.

Huiskamerdiner

Kom (bij) ons eten

Ga je mee op avontuur door onze culinaire wereld? Wij nemen je graag mee. Tijdens deze lunch of diner eet je bij ons. Dat is elke keer weer anders. Dat doen wij in onze woonkamer in Epe of op een unieke locatie in de omgeving. Volg ons via Instagram, Facebook of neem contact met ons op. Dan houden wij je op de hoogte zodra onze deuren open gaan.

Wij hebben plek voor 10 personen 

Volledig verzorgd diner met bijpassende dranken

€ 65,00 per persoon

Opdrachtgevers

Gastronomie in Raad en Daad
Right Menu Icon